Jaume Arnau | La meva història
121
page,page-id-121,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.2,vc_responsive

La meva història

Vaig néixer el 14 d’agost de 1967.

 

La meva història relacionada amb l’activitat física i la salut comença amb la Marta Camprubí, que serà la primera persona que em parla per primera vegada de l’INEF i de la Llicenciatura en Educació Física. Acabaré estudiant a l’INEF de Lleida, obtenint la llicenciatura l’any 1996. Ja fa 20 anys…

 

Un parell d’anys després de l’inici dels meus estudis ja comença el meu idil·li amb el món del fitness. La posada en funcionament del ViaSport a Manresa en el mes d’agost del 1990 és l’inici d’una història que encara continua. Faig de director tècnic.

 

Els deu anys de matrimoni amb ViaSport tenen sempre un company sentimental que acabarà sent el causant del trencament de la relació; el fútbol (Nàstic, Súria, Gironella), primer com a jugador i posteriorment ja com a entrenador. Em trec el títol d’entrenador nacional de futbol.

 

L’any 2000 marxo a Terrassa, a convertir-me en el preparador físic del Terrassa FC, a la segona divisió “B” del futbol espanyol. Aconseguim l’ascens a la segona divisió “A” en una tarda memorable a Barakaldo (16 de juny del 2002)

 

També guanyem dues edicions de la Copa de Catalunya i arribem a uns quarts de final de la Copa del Rei, en que ens enfrontem al Real Madrid.

 

Tot d’una, em trobo com a preparador físic professional. Estic col·laborant amb el nou Club Natació Manresa però ho he de deixar. El futbol professional no entén de compartir temps amb res.

 

Obrim Altius, amb el Joan Ramon Tarragó.

El 10 de juny del 2003 inaugurem el Centre d’esports i fitness Terrassasports. Faig de gerent i ho comparteixo amb la preparació física de l’equip.

 

La temporada 2003-2004 comencem relativament malament la temporada i fan fora l’entrenador a la segona jornada. I jo, amb ell.

 

Em quedo gestionant el Terrassasports, i obrim el balneari urbà Ydrania.

 

L’estiu del 2005 em passa quelcom que marcarà el meu futur. L’equip torna a la segona divisió B, després de tres anys i, degut a això, torno al club, però aquesta vegada com a Director General, primer, i com a President del Consell d’administració, després. Organitzem el Centenari del Terrassa FC.

 

El desembre del 2008 s’acaba el projecte de Terrassa, i torno a Manresa amb un nou projecte, el Club de Fitness Cube, en el que m’hi estaré fins el setembre del 2015.

 

Una mica abans, segueixo la formació per a convertir-me en fitness coach o assessor de salut. Descobreixo el que crec que és l’eina definitiva amb la que puc influir definitiva i contundentment en la salut de les persones.

 

Actualment, en el President Executiu del Bàsquet Manresa SAE, equip de l’ACB, que competeix amb la denominació d’ICL Manresa.

 

I per últim, i des del passat mes de setembre, sóc el Regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Manresa.