Jaume Arnau | Sóc fitness coach
76
single,single-portfolio_page,postid-76,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.2,vc_responsive

Sóc fitness coach

I'm fitness coach

L’evolució del sector del fitness i la meva eterna preocupació per la salut em porten a prendre la decisió de formar-me com a coaching de salut. Per primera vegada en vint i cinc anys tinc la sensació de tenir a les meves mans una eina que, aquesta vegada si, em pot ajudar a influir i a canviar la vida de les persones.

 

Acompanyar en processos de transformació i millora de la salut, en base a l’eliminació d’hàbits nocius i l’adquisició de nous hàbits, productius i beneficiosos.

 

Tinc clar que el futur és la salut, i que aquesta requereix de projectes molt particulars i definits, que tinguin la capacitat de motivar a les persones que no són esportistes fidels, però que es mostren preocupades i preocupats per la seva salut.

 

Dins de la salut, els meus reptes i capacitats principals s’orientaran a programes de pèrdua i control del pes corporal, i també en processos d’adherència a la pràctica d’activitat física i exercici saludable, orientat específicament per a persones no actives que volen iniciar-se en l’activitat física i l’exercici. Hi ha poques coses que em motivin més que aconseguir que una persona sedentària, no practicant, aconsegueixi modificar els seus hàbits i incorporar la pràctica d’activitat física a les seves ocupacions diàries.

 

També vull dedicar tots els esforços possibles a la lluita i tractament, junt amb altres professionals, del sobrepès i l’obesitat infantil, que actualment es troba en índexs que no ens hauríem de permetre.