Jaume Arnau | Sóc mànager
72
single,single-portfolio_page,postid-72,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.2,vc_responsive

Sóc mànager

Jaume Arnau

Des del llunyà 1990, tota una vida dedicada a la gestió d’instal·lacions esportives i, sobretot, de les persones que les fan rutllar. Els inicis a Viasport (1990-2000), Club Natació Manresa, amb la posada en funcionament de l’actual espai de fitness (2002), Centre de fitness i esports TerrassaSports (2003-2008), i Club de Fitness Cube (2009-2015).

 

D’altra banda, i sempre relacionat amb l’esport, la gestió de clubs. Primer a Terrassa, amb la direcció general i la Presidència executiva del Terrassa FC SAD (2005-2008), i actualment amb la Presidència executiva del Bàsquet Manresa SAE, des del mes de setembre del 2015.

 

Tanmateix, la fundació i posada en funcionament del Centre d’entrenament personal Altius, amb el Joan Ramon Tarragó, un dels millors projectes i que més orgullós m’ha fet sentir. Encara en funcionament, però ja sense tenir-hi cap relació.

 

I entre mig, la gestió de la Casa de Colònies L’Alzina, a Rajadell, durant més de quinze anys, i l’empresa de serveis ese.o.ese socorrisme, que va dedicar-se en els estius del 2000 al 2003 a gestionar el servei de socorrisme de piscines de tota la comarca.

 

A partir d’ara, la salut dels altres, i la meva, és la meva missió. Des del projecte Hunza®, de coaching de salut, i en l’aplicació del Programa Future de promoció de la salut en el lloc de treball, o en el marc de les vacances, o dels caps de setmana, amb el concepte de Health Tourism. De qualsevol manera i en qualsevol lloc, però sempre pensant en la protecció, prevenció i millora dels estats de salut, i l’inici de processos amb aquest objectiu.

 

Actualment estic cursant un Màster en direcció i administració d’empreses (MBA).